Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
Klantbeoordeling

Berchtesgaden

2.263 Aantal beoordelingen:

95 % Aanbeveling:

Plaats 8,8
Skigebied 8,0
Pistekaart
Region Berchtesgaden
Informatie over het skigebied
Region Berchtesgaden
Het hoogste punt: 1.800 m
Het laagste punt: 630 m
Hoogte skioord: 573 m
Liften in totaal: 31
Sleepliften: 23
Stoeltjesliften: 6
Gondelbaan: 2
Pistes in totaal: 44 km
Pistes:
25,5 km
Pistes:
14 km
Pistes:
4,5 km
Skiroutes: 6 km

Wintersport Berchtesgaden - Een van de mooiste Duitse regio's!

Berchtesgaden

Berchtesgaden bevindt zich op 570 m hoogte in het zuidoostelijk gelegen deel van Opper-Beieren en grenst direct aan Oostenrijk. De plaats biedt alles wat men van een gezellige wintersportplaats verwacht: een romantisch dorp met twee markante kerktorens, een uitgebreid sport- en vrijetijdsaanbod evenals de Watzmann-thermen met eigen “Heilstollen” ter ontspanning na een dag vol belevenissen. Bovendien vindt u hier ook de typisch Beierse keuken, die met haar specialiteiten als “Schweinebraten” en “Krustenhaxen” de gasten lokt. Een absolute blikvanger is het Koninklijke slot met het eigen slotmuseum, dat de markt omsluit.

Vooral beginners profiteren van onze aanbiedingen in Berchtesgaden, want je hebt hier de mogelijkheid het pakket "Learn to Ski" bij te boeken. Dit is een combinatie van skiles (12 h) en 6 dagen skihuur (BASIC skiset compleet)! Ideaal om in een van de zes skigebieden van de regio een top wintersportvakantie door te brengen.

Berchtesgadener Land

Voor het indrukwekkende panorama van het Watzmann-massief (2.713 m) en in het nationale park Berchtesgaden ligt het romantische Berchtesgadener land. Omgeven door een 2.000-2.700 m hoge bergketen biedt de Opper-Beierse regio rust en idylle. De in totaal 6 skigebieden voldoen zeker aan de wensen van de wintersporters: de Jenner is voor gevorderden geschikt, de Hochschwarzeck lokt in het bijzonder gezinnen met kinderen en de Götschen is ideaal voor snowboarders. Het Berchtesgadener land is dankzij zijn wereldcupafdalingen en als plaats van de wereldkampioenschappen rodelen, bobsleeën en snowboarden ook internationaal bekend.

Vervoer Berchtesgaden

  • Treinstation: Berchtesgaden (in de plaats)
  • Vliegtuig: Salzburg (ca. 25 km), München (ca. 195 km), Innsbruck (ca. 200 km)

Accommodaties in Berchtesgaden

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Berchtesgaden

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs